Mat handler om mer enn smak. Hos Haakon skal hvert måltid gi både energi og glede – laget med omtanke for råvarene, håndverket og menneskene som nyter den.
Våre kokker kombinerer fagkunnskap og kreativitet for å skape retter som er balanserte, delikate og bærekraftige. Velkommen inn for en hyggelig lunsjopplevelse.
Dagens varmrett: Pasta penne med langtidskokt oksehale-ragu
gluten (hvete), egg, melk, selleri, svoveldioksid og sulfiter
Rotselleri komposisjon
melk, selleri, sennep, svoveldioksid og sulfiter
Tomatbrød, klassisk tappenade og ansjos
gluten (hvete), fisk, melk, selleri, sennep
Kjøkkensjefens valg
Kjøkkensjefens valg
Flyt Bevertnings tradisjonelle julelunsj
Kjøkkensjefens valg
Fredagsvaffel
Dagens varmrett: Pasta penne med langtidskokt oksehale-ragu
gluten (hvete), egg, melk, selleri, svoveldioksid og sulfiter
Rotselleri komposisjon
melk, selleri, sennep, svoveldioksid og sulfiter
Tomatbrød, klassisk tappenade og ansjos
gluten (hvete), fisk, melk, selleri, sennep
Kjøkkensjefens valg
Kjøkkensjefens valg
Flyt Bevertnings tradisjonelle julelunsj
Kjøkkensjefens valg
Fredagsvaffel