Hva er god mat? De fleste vil være enige i at det handler om mer enn smak. Vi i Dugurd mener et godt måltid skal være både variert, delikat, energigivende og bærekraftig i tillegg til smaksrikt.
Det hadde vi ikke kunnet levere hver dag, året gjennom, uten solid kompetanse i bunn.
Ved å ansette engasjerte, fagutdannede kokker med høy yrkesstolthet, og dra veksler på vår erfaring fra å drive flere av Oslos beste restauranter, sørger vi for at både tilberedelse og presentasjon av maten holder ypperste nivå. Og ved å gi våre egne ansatte tillit og rom for kreativ utfoldelse genererer vi et godt arbeidsmiljø vi tror smitter over på dem som spiser hos oss – i tillegg til å skape spennende, evig foranderlig mat-tilbud som alltid gir dine ansatte noe å se frem til.
Kompetanse og erfaring er også nøkkelen til å skape et bærekraftig tilbud. Gjennom tett kontakt med lokale råvareprodusenter og dyp kjennskap til økologi og sertifiseringsordninger sikrer vi at kokkekunsten vår ikke bare behager dem vi serverer – den lever i en sunn symbiose med både naturen den høster fra og samfunnet den er en del av.
Til sist vet vi så altfor godt at servicenivået du møter i personalrestauranten, har enorm betydning på følelsen du har i kroppen når du forlater den – uansett hvor mett du har blitt – og at et godt måltid ikke er virkelig godt før det inntas i en vennlig atmosfære. Da må vi ha skikkelig bemanning, rett og slett.
Det er ikke sikkert dette er oppskriften på å bli Norges største kantineselskap. Det er da heller ikke Dugurds mål. Det er å levere den ypperste kvaliteten.